Technológia / Technológia /
Technológia /

Környezettudatos termékfejlesztés

Újrahasznosítás

A fogyasztói életstílus környezetre gyakorolt hatása miatt egyre nagyobb tudatosságra van szükség, hogy élhető környezetet tudjunk kialakítani magunk körül. Ez a szemlélet vezetett bennünket oda, hogy olyan nyersanyagokat választottunk termékeink alapanyagaiként, amelyeket más ismert és használatos technológiákkal nem lehetne az építőipar számára hasznosítható termékké feldolgozni.

Feldolgozási technológiánk nélkül az általunk gyártott mikrószálak alapanyagának nagy része egyébként nagy valószínűséggel valamely hulladéklerakóban a környezetünket terhelné. Így azonban csúcsteljesítményű betontechnológiai szálakat készítünk.

Éves szinten kb. 50.000 kg anyagot
hasznosítunk újra!

ISO 14001 környezetközpontú irányítási rendszer

Elsődleges célunk természetesen a minőségi termékek gyártása az építőipar számára. Miért ne tehetnénk ezt úgy, hogy az a környezetünknek is jó legyen? Ez a gondolat vezetett bennünket oda, hogy bevezessük cégünknél az ISO 14001 környezetközpontú irányítási rendszert. 

A szabvány alapvető célja, hogy a környezetvédelmet és a környezetszennyezések megelőzését összhangba hozza a gazdasági, szociális és jogszabályi követelményekkel. Továbbá a környezetközpontú irányítási rendszer kialakítása révén cégünknél lehetővé vált a környezetbarát terméktervezés és professzionális gyártás.

Fel az oldal tetejére